Vi sørger for høj kvalitet til en god pris!

Køkkenrenovering

Køkkenrenovering eller nyt køkken i Esbjerg

Køkkenet er noget, mange vælger at skifter ud, når man flytter ind i et gammelt hus. Også selv om køkkenet måske ikke er mange år gammel, og stadig fungere som det skal. I de fleste tilfælde, kan det faktisk økonomisk bedre betale sig, at få udført en køkkenrenovering. Hos O Byg står vi gerne for at renovere dit køkken, så det igen kommer til at fremstå flot og moderne. Er køkkenet så slidt, at det bedst kan betale sig med et helt ny køkken, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med montering af dette.

Vi har mange års erfaring med at udfører montering af nye køkkener og køkkenrenovering for kunder i Esbjerg, Ribe, Tjæreborg og omegn. Og derfor kan vi med sikkerhed også finde en løsning der passer til netop dine ønsker og behov.

Fordele ved køkkenrenovering

Står du overvejer at få et nyt køkken, men synes måske priserne er for høje, så bør du overveje en køkkenrenovering. Du kan sparer en stor sum penge, en renovering af dit køkken sammenlignet af montering af et helt nyt køkken, koster nemlig  kun halvdelen af hvad du betaler for et nyt køkken.

At få et nyt køkken kan desuden tage mange uger, hvor man venter på levering af de rette elementer, og efterfølgende skal det hele monteres. O Byg klarer en køkkenrenovering på et par dage, så du hurtigt kan kommer til at anvende køkkenet til de gængse hverdagsaktiviteter igen.

Når vi udfører en renovering af dit køkken, genbruger vi alle de fungerende elementer, således at der både spares penge og vi skåner miljøet.

Drømmer du om nyt køkken?

Køkkenet er ofte omdrejningspunktet for familie og venner i huset. Derfor er det naturligvis også vigtigt, at køkkenet har et indbydende design, der afspejler dine værdier. Hos O byg sørger vi for, at du får et køkken der passer til din bolig. Vi stiller selvfølgelig også gerne vores faglige kompetencer til rådighed, og tilbyder professionel rådgivning, der skaber overblik  gennem hele opgaven.

Har du andre opgaver der skal løses i forbindelse med det nye køkken, udfører vi en bred vifte af andre tømreropgaver, hvad end der er tale om udbedring af gulv og loft, udskiftning af døre og vinduer eller en større renovering af hus, så kan vores tømrer løfte opgaven.

Kontakt os og få et godt tilbud

Kunne du tænke dig en køkkenrenovering eller et helt nyt køkken? Så kontakt os på telefon 30 28 40 51 eller email janosmund@esenet.dk, så tager vi en snak om dine muligheder og giver dig et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Kontakt O Byg