Vi sørger for høj kvalitet til en god pris!

Totalentreprise

Totalentreprise i Esbjerg og omegn

Gennem vores mange år i branchen har vi oparbejdet en erfaring, som gør os i stand til at stå for totalentreprisen på både store og små opgaver.

Vi har en række samarbejdspartnere inden for de øvrige håndværksfag, der holder samme høje standarder inden for kvalitet og service, som vi gør, og derfor er du garanteret et professionelt og fremtidssikret resultat med os som hovedentreprenør.

Vi gennemfører løbende villaprojekter. Af udførte projekter kan nævnes Smakken, boliger i Hjerting. Vi har i Tjæreborg opført et andelsprojekt i Egeparken 1 & 2 Tjæreborg, i alt 23 boliger og har således oparbejdet en del erfaring med byggeprojekter. Se vores referencer her.

Derudover har vi løbende opført et stort antal villaer i total entrepriser som er blevet efterspurgt af et stort antal henvendelser fra folk, som ønsker en ny villa. Vi finder i fællesskab en attraktiv løsning, hvor der i høj grad er mulighed for at opfylde individuelle behov og ønsker.

At påbegynde et nybyggeri kræver, udover de økonomiske forudsætninger, der tages mange vigtige beslutninger, i sådan en situation er det vigtigt med professionel vejledning - en vejledning jeg kan stå indenfor, herunder det praktiske og faglige arbejde, som vi kan bistå med, i kraft af vores erfaring.

Rent økonomisk viser det sig også at være en god ide at vælge totalentreprise, da misforståelser o.lign. mellem bygherre og håndværkere og dermed unødvendige omkostninger kan forhindres.

Så ønsker du at O Byg står for din nye totalentreprise?

Så kontakt os

Hos O Byg vil vi gerne være med til at føre dine ideer og drømme ud i livet, så du er velkommen til at kontakte os for rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Kontakt O Byg