Vi sørger for høj kvalitet til en god pris!

Udskiftning og montering af vinduer i Esbjerg og omegn

Hvis du er i gang med et nybyggeri, guider vi dig til det rette valg af vinduer, så du får monteret de rette vinduer fra starten. Vinduer betyder utrolig meget for energiforbruget i hjemmet, hvorfor vi altid anbefaler termoruder i nybyggeri. Det sikrer dig en lavere varmeregning, og en eventuel merpris vil som oftest tjene sig ind i løbet af et par år. Levetiden på de nyeste termoruder er stadig ukendt, da de er så nye, at ingen af dem endnu har udlevet deres levetid.

Men valget af dine nye vinduer er jo ikke blot valget af de rette ruder, det er også valget af de rette rammer. Her findes også energirigtige rammer i et bredt udvalg af designs, så de oftest kan underbygge husets generelle æstetik.

Udskiftning af vinduer

Uanset om dine vinduer er slidte og forældede, eller om du blot vil energioptimere dit hjem, udskifter vi dine ”forkerte” vinduer. Vi kommer ud og måler dine eksisterende vinduer op, taler med dig om dine ønsker og udarbejder et tilbud på nye vinduer til dit hjem. Vi leverer og monterer, så du ikke skal tænke på at have et hus uden vinduer, fordi du venter på eksterne håndværkere.

Erfaring og kvalitetsbevidsthed

Mange typer vinduer​

  • Vedligeholdelsesfrie vinduer i aluminium med træ
  • Vinduer i træ
  • Plasticvinduer

Vinduerne kan leveres vedligeholdelsesfrie, fx med aluramme ude og træramme inde. Plastvinduer har godt af noget speciel voks, så helt at undslippe arbejde kan man ikke, og vælger du træ, skal der males eller olieres. Der findes et hav af muligheder, og Osnundbyg leverer dem naturligvis også fremstillet efter de præcise mål til dit hus.

Måske var det smart i disse indbrudsplagede tider af få en dør med en særlig lås, der vil volde selv eksperter problemer at bryde op. Lad være med at spare på døre inde som ude. Når alt det andet er flot, er det en skam med døre i billige materialer og udførelse.

kontakt os for et uforpligtende tilbud på nye døre og/eller vinduer i Esbjerg, RIbe, Bramming, Tjæreborg og omegn.​​

Kontakt os

Kontakt O Byg