Vi sørger for høj kvalitet til en god pris!

Renovering af hus i Esbjerg

Renovering af hus, kælder og badeværelse i Esbjerg

Står dit hjem, eller dele af det, foran en renovering, så er O Byg tømrerfirmaet at ringe til. Vi udfører alle former for opgaver i forbindelse med renovering af boliger og andre ejendomme i Esbjerg, Bramming, Ribe og omegn, og vi leverer altid byggeri i højeste kvalitet. Vores uddannede og erfarne tømrere sørger altid for at udføre arbejde, som du kan være glad for, og som vi kan være stolte af.

Hos O Byg har vi mange års erfaring i renovering af hus, kælder, badeværelse og alle andre elementer i huset. Derfor tilbyder vi at være din sparringspartner fra start til slut, så du får rådgivning direkte fra de mennesker, der skal udføre arbejdet. Vi lægger stor vægt på at have en god dialog med dig hele vejen igennem processen, således at du altid er sikker på, at renoveringen tager form efter dine ønsker, ligesom vi naturligvis overholder alle indgåede aftaler.

I forbindelse med renovering af huset, tilbyder vi desuden at stå for tilbygning til huset, samt tagrenovering, så du kan få lige nøjagtig den bolig du altid har drømt om.

Simpel proces giver overskuelighed

Især for privatkunder kan det til tider være svært at vide, hvilke muligheder man reelt har i forbindelse med en renovering – stor eller lille. Her agerer vi gerne sparringspartner og kommer med faglige input til, hvordan du kan få den bedste løsning. Vores proces ser således ud:

  1. Du kontakter os og vi aftaler en tid!
  2. Vi kommer ud og snakker om dine ønsker
  3. Vi kommer med et uforpligtende tilbud
  4. Vi udfører arbejdet i høj kvalitet, til tiden!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på renovering

Skal du have renoveret dit hus? Så tøv ikke med at kontakte O Byg. Vi renoverer indvendig og udvendig i Esbjerg, Bramming og omegn.

Du kan fange os på telefon 30 28 40 51 eller email janosmund@esenet.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvor du beskriver opgaven, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os

Kontakt O Byg