Vi sørger for høj kvalitet til en god pris!

Tagrenovering

Tagrenovering i Esbjerg, Ribe og omegn

Hos O Byg lægger vi kvalitetstage, både på nybyggeri og på eksisterende huse i Esbjerg, Ribe, Bramming og omegn. Vi har specialiserede taglæggere, der kan lægge både tegl og listedækning, afhængigt af hvad du ønsker, og hvad du synes passer bedst til dit hus.

Vi har mange års erfaring med at udfører alle former for tagrenovering, og vi leverer altid høj kvalitet og yder efterfølgende den fornødne service. Med vores kompetencer og fagkyndighed, er vi i stand til at løfte enhver opgave.

Hvilken tagdækning skal jeg vælge?

Fordelene ved at vælge ægte tegl til sit tag er, at vi har at gøre med ler og andre naturlige materialer, der alene er forarbejdet og brændt ved høje temperaturer. Dette giver en fantastisk styrke og dermed meget lang levetid på materialet. Netop fordi ægte tegl er et naturligt materiale, er CO2-belastningen absolut minimal. Tegltag skal ikke vedligeholdes med kemikalier og holder i mange år.

Ønsker du et skarpere og mindre klassisk look på dit tag, er listedækning et rigtig godt alternativ til tegl. Det fremhæver husets arkitektur, oser af kvalitet og kommer oftest med 15 års garanti på materialet. Da der er tale om et fleksibelt materiale, kan du selv forme dit tag, som du vil have det, og desuden selv vælge blandt det brede udvalg af farver og designs.

Forlæng tagets levetid med en tagrenovering

Der kan være mange årsager til, at man gerne vil have renoveret sit tag – det kan være utæt, slidt eller blot trænge til en god gedigen opfriskning. En tagrenovering kan forlænge tagets levetid med helt op til 20 år, hvis du får det renoveret i tide.

Ud over at lægge nye tage tilbyder vi også renovering af eksisterende tage – uanset om vi selv har lagt dem eller ej. Vi kommer gerne ud og giver dig et overblik over de elementer, der skal renoveres på dit tag; uanset om du bor i Esbjerg, Ribe, Bramming eller måske et helt fjerde sted i området.

Få et godt tilbud på tagrenovering

Drømmer du om tagrenovering eller nyt tag? Så kan O Byg hjælpe med at realisere denne drøm. Kontakt os på telefon 30 28 40 51 eller email janosmund@esenet.dk, og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Kontakt O Byg