Vi sørger for høj kvalitet til en god pris!

Tilbygning

Står du med behovet for mere plads i dit hjem, men ikke ønsker at flytte til et større hus, jamen så kan en tilbygning være den perfekte løsning til dit dilemma. Men en udvidelse af dit hus, bliver der bygget ud på dit hjem, så du får ekstra rum der imødekommer lige præcis dine ønsker.

Det kan være alt fra en garageudvidelse, til måske et ekstra badeværelse eller et større køkken. Der kan være mange grunde til at kigge efter en udvidelse af hjemmet, hvis behovet for mere plads opstår.

Det kan først og fremmest typisk være mere økonomisk fornuftigt at bygge ud, i forhold til at kigge efter køb af et helt nyt hus, især hvis du i forvejen er helt tilfreds med din nuværende bolig og placering. Samtidig får du muligheden for at tilpasse dit hjem efter dine helt egne specifikke ønsker, og som en bonus bliver du sparet for hele flytteprocessen i at finde et nyt hus.

Tilbygning i Esbjerg, Ribe og omegn

Hos O Byg tilbyder vi at være din sparringspartner på tilbygningsprojektet fra start til slut. Vi rådgiver dig om, hvor det er mest optimalt at tilføje en tilbygning, og hvordan den går bedst i spænd med det arkitektoniske udtryk i huset. Det kan gøres på 3 måder:

1. Bevar originalen

Du kan lægge dig tæt op ad det oprindelige i stil og materialevalg, så det nye ligger i naturlig forlængelse af det gamle.

2. Vis at det er nyt

Du kan vælge at lade tilbygningen adskille sig klart fra huset, så det er tydeligt, at der er tale om en tilføjelse.

3. Totalrenovering

Du kan lade tilbygningen være en del af en større ombygning med nye facader og nyt tag, så hus og tilbygning tilsammen udgør en helt ny helhed.

Hertil kommer flere elementer, såsom placering – både i forhold til det eksisterende hus, selve grunden og lovgivning i forhold til bebyggelse tæt på skel o.l. Alt dette har vi erfaring i, så bare spørg!

Erfaring gør forskellen

Når vi yder rådgivning, er det baseret på erfaring og faglig viden. Det betyder, at vi lytter til dine ønsker og ud fra det giver vi dig vores professionelle anbefaling til, hvordan det ønske bedst bliver til en bæredygtig løsning. Har du brug for yderligere hjælp til byggetilladelser, bebyggelsesprocent, energikrav e.l., har vi faste samarbejdspartnere, som vi naturligvis gerne henviser dig til.

Har vi fanget din interesse?

Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud til dig i Esbjerg/Bramming og giver dig et uforpligtende tilbud på din tilbygning.

Kontakt os

Kontakt O Byg