Vi sørger for høj kvalitet til en god pris!

Nybyggeri i Esbjerg

Nybyggeri i Esbjerg, Tjæreborg, Ribe og omegn

Drømmer du om nybyggeri? Hos O Byg har vi mange års erfaring med opførelse af nybyg i Esbjerg, Ribe, Tjæreborg og omegn. Vi kan stå for hele byggesagen fra idéplan til nøglefærdigt byggeri. Vi kan også stå for del-entrepriser med eller uden sagsstyring af hele eller dele af projektet. Vores netværk er stort og vi sørger for at vælge de rette håndværkere og leverandører til byggeprojektet.

Der kan være mange nødvendige og vanskelige valg at træffe når der opføres nybyg, derfor stiller en fast kontaktperson til rådighed, gennem hele byggeprojektet. Vi giver gerne gode råd og vejledning i den indledende fase, så du kender mulighederne. Vi sørger samtidig for, at alt forløber som planlagt og efter tidsplanen.

Vi anvender altid de bedste byggematerialer på markedet, og tilbyder gerne rådgivning, i forbindelse med valg og levering af de helt rette materialer.

Nybyg og ombyg

Overvejer du at få opført ombyg af huset eller nybyggeri i Esbjerg og omegn, så er O Byg det helt rette valg. Vi har mange års erfaring med både små og store byggeprojekter og som din sparringspartner, garantere vi et resultat i høj kvalitet, som du vil få glæde af, mange år ud i fremtiden.

Vi udfører blandt andet:

  • Ombygning og tilbygning
  • Nybyg parcelhuse
  • Nybyg rækkehuse
  • Nybyg sommerhuse
  • Opførsel af garager og carporte

Udover nybyggeri udfører vi desuden en bred vifte af andre tømreropgaver, heriblandt køkkenrenovering, tagrenovering, udskift af vinduer og meget andet.

Hvorfor skal du vælge nybyg?

Der er mange fordele ved at vælge nybyggeri. Først og fremmest får du et nyt hus der er opbygget nøjagtigt til dine personlige præferencer, både designmæssigt, men også i forbindelse med den funktionelle indretning. På samme tid får du en utrolig energivenlig bolig, hvor der er taget højde for, at formindske det fremtidige forbrug. På sigt vil de vedligeholdelsesmæssige omkostninger blive reduceret til næsten ingenting.

Der vil også være mindre årsag til bekymringer, du behøver hverken male loft og vægge, eller være bange for at støde på uforventede overraskelser. Alt i boligen er nyt og levetiden er derfor længere. Når man køber nybyggeri, er det lovpligtigt at have en byggeforsikring, derfor kan man med tryghed vide sig sikker i, at hvis der opdages fejl og mangler, bliver det dækket af forsikringen.

Ring og få et uforpligtende tilbud i dag

O Byg tilbyder Nybyggeri i Esbjerg, Ribe,Tjæreborg, Hjerting  og selvfølgelig hele området der omkring.

Har du yderligere spørgsmål, eller kunne du tænke dig et godt tilbud på nybyggeri, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 30 28 40 51 eller email janosmund@esenet.dk

Kontakt os

Kontakt O Byg